Sneltekenaar inhuren

Sneltekenaar inhuren? Welkom bij Karikatuurlijk!

Wilt u een sneltekenaar inhuren voor uw feestelijke gelegenheid? Dit is een absolute aanrader, uw gasten zullen verrast zijn door de kwaliteiten van deze karikaturist. Ruben van Aêfst komt bij u op locatie en reist heel Nederland door om karikaturen te maken. U hoeft enkel een werkplek en twee stoelen te regelen, materialen en dergelijke worden door Ruben verzorgd.

Ook leuk voor kinderfeestjes

Het inhuren van een sneltekenaar voegt iets extra’s toe aan uw feestje. U kunt er op rekenen dat uw gasten zich uitstekend vermaken en dat er voldoende tijd is om iedereen te tekenen. Deze karikaturist maakt namelijk wel 10 karikaturen per uur. Het is mogelijk om hem in te huren op kinderfeestjes, hiervoor hanteert hij andere tarieven. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden!

Sneltekenaar inhurenDeze karikaturist heeft al van jongs af aan een passie voor sneltekenen en dat merkt u al snel terug. Met veel passie en enthousiasme gaat hij voor u aan de slag. Ook het eindresultaat mag er natuurlijk wezen. Bekijk gerust eens de foto’s op de website om een indruk van zijn karikaturen te krijgen. U zult zien dat het ook mogelijk is om een opdracht te plaatsen. Het laten maken van een karikatuur is natuurlijk een erg leuke verrassing!

Bent u overtuigd en wilt u deze sneltekenaar inhuren? Neem dan direct contact op door te bellen, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. U kunt dan spoedig een reactie verwachten.

Contact      Tarieven