Karikatuur tekenaar

Deze karikatuur tekenaar komt bij u op locatie

U bent op zoek naar een karikatuur tekenaar? Dat treft, want dan kunt u bij Ruben van Aêfs terecht. U kunt hem inhuren op uw feestje of jubileum. Hij reist door heel Nederland en komt graag bij u op locatie om uw gasten na te tekenen. In een uur maakt hij zo’n 8 tot 10 karikaturen. Omdat hij een ervaren sneltekenaar is, weet u zeker dat al uw gasten aan de beurt komen.

Verras iemand met een unieke tekening

Bent u op zoek naar een karikatuur tekenaar omdat u iemand wilt verrassen? Dat is ook geen probleem. De karikaturist heeft enkel een paar duidelijke foto’s nodig om een tekening te maken. Een andere tip is om de tekening te gebruiken voor een trouwkaart, uitnodiging, geboortekaartje of jubileum! Zo weet u zeker dat u een originele kaart heeft die uw gasten nog lang zullen bijblijven. De mogelijkheden van het werken in opdracht zijn zeer divers. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor A4- of A3-formaat en kunt u, behalve het gezicht, ook andere details vast laten leggen. Denk hierbij aan een compleet lijfje of attributen die de hobby nog extra benadrukken. In overleg is er veel mogelijk bij deze karikatuur tekenaar!

Bespreek de mogelijkheden

Heeft u interesse in de diensten van deze karikatuur tekenaar? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt hem bereiken middels het telefoonnummer op deze website, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. U kunt spoedig een reactie verwachten.

Contact      Tarieven