Karikatuur tekenaar inhuren

Karikatuur tekenaar inhuren

Organiseert u binnenkort een feest, bruiloft of verjaardag? Wanneer u een keer iets unieks wilt regelen, kunt u een karikatuur tekenaar inhuren. Sneltekenaar Ruben van Aêfst komt graag bij u op locatie en reist door heel Nederland! Hij maakt wel 8 tot 10 tekeningen per uur, dus u kunt er op rekenen dat er voor iedereen voldoende tijd is. De tekeningen worden op speciaal A3-formaat gemaakt met diverse grijstinten.

Ook voor karikaturen in opdracht

Omdat deze karikaturist inmiddels veel ervaring heeft opgedaan, kunt u rekenen op een prachtig eindresultaat. Al van jongs af aan heeft hij namelijk een passie voor sneltekenen en is hij regelmatig ingehuurd op feesten en partijen. Hij gebruikt andere technieken en materialen dan voorheen, waardoor u kunt rekenen op een nog beter eindresultaat! Wilt u de karikatuur tekenaar inhuren voor uw feest? Dan hoeft u enkel twee stoelen en een goed verlichte werkplek te regelen, de materialen en dergelijke worden door de karikaturist zelf verzorgd. Voor een impressie van zijn werk kunt u op de website kijken. U zult ook zien dat de karikaturist in opdracht werkt. Hij heeft slechts een aantal duidelijke foto’s nodig om een goedgelijkende tekening te maken.

Kortom, voor het inhuren van een karikatuur tekenaar hoeft u niet verder te zoeken. Uw gasten zullen zich absoluut vermaken! Bent u benieuwd naar de tarieven of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact      Tarieven