Karikatuur laten maken

Een karikatuur laten maken op een feest of evenement?

Om uw bedrijfsfeest, bruiloft, jubileum of andere gelegenheid net iets extra’s te geven, kunt u ervoor kiezen om een karikatuur te laten maken. Ruben van Aêfst is een sneltekenaar en karikaturist die graag bij u op locatie langskomt. In een uur maakt hij wel 8 tot 10 karikaturen van uw gasten! Wenst u meer informatie? Lees dan zeker even verder. U kunt ook direct contact opnemen voor meer informatie.

Door heel Nederland            

Ruben heeft al van jongs af aan een passie voor karikaturen. Het begon met het tekenen van leraren en later ging hij ook actief aan de slag op feesten en partijen. Hij deed veel ervaring op en ging werken in het onderwijs. Echter heeft hij het sneltekenen in 2010 weer opgepakt. Met veel plezier komt hij bij u langs om mooie karikaturen te maken. U kunt hem door heel Nederland boeken! De tekeningen worden gemaakt op een speciaal A3 formaat met zwarte stift en diverse grijstinten.

Diverse mogelijkheden

Bent u benieuwd naar het werk van deze karikaturist? Bekijk dan eens de foto’s op de website om een indruk te krijgen. Het is ook mogelijk om een opdracht te plaatsen. Zo kunt u een karikatuur laten maken om iemand mee te verrassen. De karikaturist heeft vaak al genoeg aan een paar duidelijke foto’s. Het is ook leuk om de karikatuur te gebruiken op een uitnodiging of kaart. De mogelijkheden zijn wat dat betreft eindeloos, zo is het ook mogelijk om details te laten aanbrengen in de tekening.

Contact      Tarieven